GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρον Στόουν: Δεν θα έβγαινα με συνομήλικο μου, θα ήταν σαν παππούς μου

Το περιοδικό διάσημο γαλλικό περιοδικό Elle, χρησιμοποίησε τη Σάρον Στόουν για το αφιέρωμά του "Πιστέψτε στον εαυτό σας". Στ...


Το περιοδικό διάσημο γαλλικό περιοδικό Elle, χρησιμοποίησε τη Σάρον Στόουν για το αφιέρωμά του "Πιστέψτε στον εαυτό σας".
Στα 58 της, η ηθοποιός συνεχίζει να λάμπει και το σώμα της προκαλεί ακόμα και σήμερα "εγκεφαλικά".
Η Στόουν μιλάει για τη σχέση της με την αισθητική χειρουργική, το πέρασμα του χρόνου, την ηλικία, και δίνει συμβουλές σε όλες τις γυναίκες να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
«Η ηλικία είναι γραμμένη στο διαβατήριο, στο δίπλωμα οδήγησης, είναι προφανής. Εγώ είχα σοκάρει πολλές γυναίκες όταν είχα δηλώσει ότι ήμουν 40 ετών και ότι μόλις τότε ξεκινούσα τη ζωή μου. Μετά σόκαρα όταν είπα ότι οι γυναίκες στα 50 κερδίζουν την ελευθερία τους γιατί δεν είναι πια σεξουαλικά αντικείμενα. Λες και οι γυναίκες θα πρέπει να εξαφανίζονται μετά από κάποια ηλικία»
Και συνέχισε:
«Εγώ δεν το έχω αυτό το ταμπού. Ίσως θα πρέπει κάποιος να έχει πεθάνει μια φορά, όπως συνέβη σ'εμένα, για να είναι ευγνώμων για τη ζωή του. Είμαι 58!».
Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά δεν έχει επιχειρήσει να κάνει ακόμη λίφτινγκ!
Η μοναδική συμβουλή που δίνει στις υπόλοιπες γυναίκες;
«Δεν δίνω συμβουλές στις γυναίκες εκτός από μία. Να κάνουν ό,τι θεωρούν καλό για τις ίδιες. Κυρίως τους λέω το εξής: πριν κάνετε ο,τιδήποτε να είστε πραγματικά βέβαιες ότι θα σας επιτρέψει να είστε καλύτερα. Μην το κάνετε γιατί πιστεύετε ότι κάποιος θα σας αγαπήσει περισσότερο μετά. Το μόνο άτομο που θα πρέπει να σας αγαπήσει περισσότερο, είστε εσείς η ίδια!».
Ο ιδανικός άντρας για εκείνη;
«Μεγάλωσα στην επαρχία, ανάμεσα σε άντρες που ήξεραν να κάνουν πράγματα με τα χέρια τους. Να αλλάξουν μια ρόδα, να διορθώσουν κάτι στο σπίτι... Για μένα αυτό είναι άντρας. Ποτέ δεν θα δεχόταν να πληρώσεις στο εστιατόριο ακόμη κι αν κέρδιζες περισσότερα χρήματα από εκείνον. Αν δεν είχε χρήματα θα σε πήγαινε σε ένα μικρό και φτηνό μέρος ή θα σου έκανε το τραπέζι σπίτι του. Είναι δύσκολο για μένα να επιθυμήσω τύπους που δεν αντιστοιχούν σε αυτό το παραδοσιακό μοντέλο αρρενωπότητας. Συχνά έκανα πλάκα λέγοντας ότι θέλω να βρω έναν άντρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω καμία διάθεση. Σήμερα, στα 58 μου, δεν με φαντάζονται να βγαίνω ραντεβού με έναν 60άρη. Μου φαίνεται τόσο μεγάλος! Θα ήταν ο παππούς μου! Απαράδεκτο για μένα. Αυτό θα πρέπει κάπως να το δουλέψω. Εξάλλου, οι άντρες στο Λος Αντζελες είναι τόσο ιδιόμορφοι», καταλήγει η ηθοποιός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση