GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ξυδάκης για τη συνάντηση της Μέρκελ με την Λαγκάρντ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε, μεταξ...


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο χθεσινό τετ α τετ Μέρκελ – Λαγκάρντ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι, «η συνάντηση της Καγκελαρίου με τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι αναμενόμενη. Η ηγέτης της μεγάλης χώρας της Ευρώπης δεν θα συγκρουστεί ποτέ με εκπρόσωπους διεθνούς Οργανισμού».
Και πρόσθεσε: «Κάτι έχουν πει μεταξύ τους, προς κάποια κατεύθυνση συγκλίνουν. Διαχωριστικές γραμμές θα έχουν. Προφανώς της καγκελαρίου δεν θα της άρεσαν αυτά που έλεγε για την ίδια και την ισορροπία που κρατά στο εσωτερικό της χώρας της ένας υπάλληλος του Ταμείου. Αλλά ο κ. Τόμσεν δεν δεσμεύει σε τίποτα την κ. Λαγκάρντ».
Όπως ανέφερε ο ίδιος, «η θέση της Γερμανίας είναι πάγια, ότι θέλει το Ταμείο. Το θέλει προφανώς για τη συζήτηση του χρέους, στην οποία, βεβαίως, δεν συμφωνούν ακριβώς».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση