GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελέφαντας πέθανε από έμφραγμα μετά τη μεταφορά τουριστών

Ένας θηλυκός ελέφαντας, ονόματι Sambo, κατέρρευσε και πέθανε, αφότου είχε μεταφέρει νωρίτερα τουρίστες, στην Καμπότζη. Το ζώο, όπως γρά...


Ένας θηλυκός ελέφαντας, ονόματι Sambo, κατέρρευσε και πέθανε, αφότου είχε μεταφέρει νωρίτερα τουρίστες, στην Καμπότζη. Το ζώο, όπως γράφει το phnompenhpost.com, κατέληξε κοντά στο βουνό Bakheng, στο αρχαιολογικό πάρκο.
Ο Sambo, ηλικίας 40 με 45, πέθανε αμέσως μετά τη μεταφορά τουριστών από έναν τοπικό ναό, στην παραπάνω περιοχή, έχοντας περπατήσει για τουλάχιστον 40 λεπτά κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. Ο ελέφαντας "εργαζόταν" για την εταιρεία, Angkor Elephant Company από το 2001 και σύμφωνα με τον υπεύθυνο, υπέστη καρδιακή προσβολή "εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και την έλλειψη αέρα", τονίζοντας ότι στην περιοχή η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Η εικόνα του ελέφαντα, ανέβηκε στο Facebook και μοιράστηκε πάνω από 8.000 φορές, ενώ μια ηλεκτρονική αίτηση καλεί να μπει ένα τέλος στη μετακίνηση με ελέφαντες - μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 10.000 υπογραφές.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση