GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες μέρες θα βρέξει το Πάσχα

Άστατος θα είναι ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ. Χαρακτηριστικό είναι ότι...


Άστατος θα είναι ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη διάρκεια των τεσσάρων ημερών θα εκδηλωθούν κατά τόπους βροχές αλλά και καταιγίδες. 

Αναλυτικά:

Μεγάλη παρασκευή 29-04-2016

καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια οπού θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικοί όμβροι. βελτίωση από το βράδυ. ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.
άνεμοι: στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλο Σάββατο 30-04-2016

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα νοτιά πελάγη 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε άνοδο.

Κυριακή του Πάσχα 01-05-2016

καιρός: γενικά αίθριος. βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 και στο αιγαίο 7 μποφόρ. από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα του Πάσχα 02-05-2016

καιρός: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
άνεμοι: στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες 5 με 6 και τοπικά στο αιγαίο 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στο weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση