GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επέμβαση καταρράκτη υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο "Γεώργιος ...


Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Real News, ο κος Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε ημέρα γενικής εφημερίας, συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς.

Εκέι οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική. Εκεί υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση. 

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ρώτησε το νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».

Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μαζί με το παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση