GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούνκερ: Η ΕΕ δεν θα "χαλαρώσει" τα κριτήρια για τη βίζα στους Τούρκους

Τα κριτήρια προκειμένου η Τουρκία να επιτύχει την κατάργηση της βίζας για ταξίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα «μετριαστούν», τόνισε σήμερ...


Τα κριτήρια προκειμένου η Τουρκία να επιτύχει την κατάργηση της βίζας για ταξίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα «μετριαστούν», τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με το Reuters, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία θα πρέπει «να ανταποκριθεί σε όλα τα κριτήρια».

«Η Τουρκία πρέπει να εκπληρώσει όλες τις εναπομείνασες προϋποθέσεις έτσι ώστε η Επιτροπή να μπορεί να υιοθετήσει την πρότασή της τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κομισιόν στη σύνοδο της ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου προειδοποίησε χθες, ότι η συμφωνία για το προσφυγικό θα καταρρεύσει αν δεν αρθούν οι περιορισμοί χορήγησης  βίζας στους Τούρκους υπηκόους μέχρι τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση