GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Πταίσματα τα λάθη της ΝΔ μπροστά σε αυτά της κυβέρνησης

ταίσματα είναι τα λάθη που έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία μπροστά σε αυτά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκ...


ταίσματα είναι τα λάθη που έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία μπροστά σε αυτά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας τονίζοντας ότι «το συνέδριο διεξάγεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο».

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τη ΝΔ και να την αποκόψει από τις ευρείες κοινωνικές μάζες, καθώς εμφανίζει τον εαυτό της σαν μαχώμενη κατά της διαπλοκής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται εναντίον των νταβατζήδων που δεν τα έχει βρει, καθώς χωρίζει τους νταβατζήδες σε αυτούς που τα έχει βρει και σε αυτούς με τους οποίους δεν τα έχει βρει» τόνισε επισημαίνοντας πως η ΝΔ έχει υποχρέωση να διευρύνει το μήνυμά της ώστε να περιλάβει το σύνολο του κόσμου.

«Χρειάζεται να εξηγήσουμε το πρόγραμμά μας με τρόπο σαφή. Πρέπει να εξηγήσουμε πώς το δικό μας πρόγραμμα, η φιλελεύθερη προσέγγιση στην οικονομία είναι αυτή που θα δώσει δουλειές, δεν μας φτάνουν οι λίγοι, χρειαζόμαστε τους πολλούς» τόνισε εκφράζοντας την εκτίμηση πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση