GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στ. Παππάς: Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για το ΔΝΤ

«Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για το ΔΝΤ» δήλωσε το μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Παππάς μιλώντας στο...


«Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για το ΔΝΤ» δήλωσε το μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Παππάς μιλώντας στον FOCUS FM 103,6.

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ο ESM, που μπορεί να καλύψει το κενό του ΔΝΤ, αν αυτό δεν θέλει να παραμείνει στο πρόγραμμα.»

«Δεν υπάρχει θέλουμε δεν θέλουμε το ΔΝΤ, έχουμε υπογράψει μία συμφωνία και θα την εφαρμόσουμε, για να τελειώσει η ιστορία αυτή στο πρώτο εξάμηνο του 2016, ώστε να ανακάμψει η χώρα, αλλά το ΔΝΤ δεν θα αλλάξει τη συμφωνία όπως θέλει» επεσήμανε ο κ. Παππάς.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η 22α Απριλίου είναι μια ημερομηνία εξαιρετικά κρίσιμη για την κυβέρνηση και πιστεύουμε πως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να κλείσει η συμφωνία»

Σχετικά με το προσφυγικό ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι «είναι απολύτως ψευδές ότι το κράτος απουσιάζει από το προσφυγικό. 35.000 από τους 50.000 περίπου μετανάστες βρίσκονται σε οργανωμένους χώρους φιλοξενίας, που δημιούργησε το κράτος».

«Η Ειδομένη και ο Πειραιάς δεν είναι χώροι παραμονής με βάση τον επίσημο σχεδιασμό. Εκεί, παίζονται παιχνίδια από διάφορες ομάδες, που νομίζουν ότι μπορούν να ασκήσουν πολιτική, ώστε να αλλάξει η συμφωνία» είπε ο κ. Παππάς,

Πρόσθεσε ότι «θα πείσουμε τους μετανάστες να φύγουν από Ειδομένη και Πειραιά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε βία. Δεν θα μετατρέψουμε τη χώρα σε αστυνομικό κράτος. Δεν θα δημιουργήσουμε συνθήκες, όπως επί ημερών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που επέτρεπαν σε ακροδεξιούς να κυνηγάνε μετανάστες.»

1 σχόλιο

  1. ο Στέλιος αντ' αυτού... του Άλεξ και του υιού,
    αλλά και αντ' αυτής, της Κοκκινοβασίλη .
    Ε ρε τι σου 'μελε να πάθεις δυστυχισμένη Ελλάδα,
    όχι πως δεν είσαι μαθημένη να σε κυβερνούν καραγκιόζηδες, αλλά ότι
    θα σε βίαζε και ο υπερπρωθυπουργός/υπερυπουργός Στέλιος Παππάς, ο μια ζωή κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής του κώλου της ΔΕΗ, ποιός θα το φανταζόταν.
    Ας προσέχαμαν, όσοι τους ψηφίσαμαν αυτούς τους χαραμοφάηδες, τους άσχετους
    εξουσιομανείς γελωτοποιούς που πούλησαν την αριστερά για μια χούφτα εξουσία,
    με ή χωρίς δολάρια, δεν έχει σημασία.
    Χρεμύλος ο Μεγαρεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση