GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορείτε και εσείς να νοικιάσετε έναν χάκερ

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην αγορά χάκερ για «βρώμικες δουλειές». Γιατί εσείς μπορεί να θεωρείτε τους λογαριασμούς σας σημαντικούς, αλ...


Μπορείτε να απευθυνθείτε στην αγορά χάκερ για «βρώμικες δουλειές». Γιατί εσείς μπορεί να θεωρείτε τους λογαριασμούς σας σημαντικούς, αλλά οι επαγγελματίες χάκερ όχι. Αν πληρωθούν θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά. Προς κάθε κατεύθυνση.
Τις πληροφορίες δίνει το ετήσιο report της Dell Secureworks, όπου γίνεται αναφορά στον υπόγειο και σκοτεινό κόσμο της αγοράς των χάκερ.
Το report αναφέρει ότι "έμπιστοι επαγγελματίες" χάκερ σπάνε για μερικές εκατοντάδες ευρώ λογαριασμούς Facebook, προσωπικά emails, ενώ για κάτι περισσότερο, επαγγελματικά email accounts, κοκ.
Όσο και κακές αν είναι οι προθέσεις σας απέναντι σε άλλους, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν εμπλακείτε σε τέτοιες σκοτεινές πρακτικές είναι ότι, εσείς μπορεί να προσλάβετε κάποιον χάκερ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να χακάρει εσάς τους ίδιους, με αφορμή τη γνωριμία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση