GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο συνιδρυτής του κινήματος Πέντε Αστέρων του Γκρίλο

Ο Τζανρομπέρτο Καζαλέτζιο, συνιδρυτής, μαζί με τον Μπέπε Γκρίλλο του κινήματος Πέντε Αστέρων, πέθανε σήμερα στο Μιλάνο.  Εξήντα ενός ...


Ο Τζανρομπέρτο Καζαλέτζιο, συνιδρυτής, μαζί με τον Μπέπε Γκρίλλο του κινήματος Πέντε Αστέρων, πέθανε σήμερα στο Μιλάνο. 

Εξήντα ενός ετών, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ο Καζαλέτζιο ήταν άρρωστος εδώ και πολύ καιρό, αλλά προσπάθησε να δώσει την μάχη του για την ζωή, δυναμικά μέχρι το τέλος. 

«Δεν το βάζω κάτω και θα συνεχίσω να πολεμώ μαζί με εκατομμύρια έντιμους Ιταλούς για την νίκη του κινήματος Πέντε Αστέρων, στην ίδρυση του οποίου συνέβαλα», είχε γράψει πρόσφατα στο ιστολόγιο του Μπέπε Γκρίλλο. 

Σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές, ήταν ο πραγματικός «εγκέφαλος» του Κινήματος, ο άνθρωπος που επεξεργαζόταν μεγάλο μέρος της πολιτικής γραμμής και του οποίου η γνώμη βάραινε ιδιαίτερα, όταν έπρεπε να γίνουν κρίσιμες επιλογές. 

Ο Καζαλέτζιο είχε κατηγορηθεί παράλληλα από διαφωνούντες και μέρος του Τύπου για την δημιουργία κλειστού διευθυντηρίου μαζί με τον Γκρίλλο και για τον περιορισμό του δικαιώματος ελεύθερης επιλογής και τοποθέτησης των βουλευτών και γερουσιαστών των Πέντε Αστέρων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση