GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο παγκάκι της Νταϊάνα στο Ταζ Μαχάλ βγήκαν φωτογραφία Ουίλιαμ και Κέητ

Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκε σήμερα ...


Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκε σήμερα το Ταζ Μαχάλ, ολοκληρώνοντας μέσα σε κλίμα συγκίνησης την περιοδεία τους στη Νότια Ασία.
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ κάθισαν πλάι-πλάι στο ίδιο παγκάκι όπου είχε φωτογραφηθεί η Νταϊάνα το 1992, όταν επισκέφθηκε μόνη της το Ταζ Μαχάλ.
Η τελευταία στάση τους στο Ταζ Μαχάλ ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τον Ουίλιαμ ο οποίος ήταν μόλις 15 ετών όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997. Συχνά δηλώνει ότι του λείπει η μητέρα του και ότι την σκέφτεται καθημερινά.
Η μοναχική επίσκεψη της Νταϊάνας στο μαυσωλείο του 17ου αιώνα, που έχτισε ο Μογγόλος αυτοκράτορας Σαχ Γιαχάν στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου του, κατέληξε να συμβολίζει τον ατυχή γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο καθώς το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες αργότερα.


Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έκλεισαν έτσι μια περιοδεία κατά την οποία γνωρίστηκαν με ένα άλλο νεαρό βασιλικό ζεύγος, τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Μπουτάν, ενώ είδαν από κοντά ελέφαντες και ρινόκερους στο εθνικό πάρκο του Άσαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση