GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σπαραγμός της πεντάχρονης νύφης!

Το παρακάτω βίντεο, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μαζικής τελετής παιδικών γάμων στην Ινδία, όπου νεαρά κορίτσια νυμφεύονται με το ζόρι...


Το παρακάτω βίντεο, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μαζικής τελετής παιδικών γάμων στην Ινδία, όπου νεαρά κορίτσια νυμφεύονται με το ζόρι, μεγαλύτερα αγόρια. Οι περισσότερες από τις ″νύφες″, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα, ξεσπούν σε κλάματα καθώς κρατούν από το χέρι τον σύντρόφο τους... Το βίντεο, κάνει το γύρο του διαδικτύου, γυρίστηκε στο Chittorgarh, στην πόλη του Rajasthan, στην βόρεια Ινδία, όπου οι παιδικοί γάμοι αποτελούν παράδοση.
Όπως σημειώνεται, μέσα σε δυο ημέρες τελέστηκαν συνολικά έξι παιδικοί γάμοι, στο φεστιβάλ Akshaya Tritiya, ένα ινδουιστικό δρώμενο κατά το οποίο είναι παράδοση οι παιδικοί γάμοι, κυρίως στην επαρχιακή Ινδία.
Μία από τις νύφες, που δεν είναι πάνω από πέντε ετών, φαίνεται να φοράει ένα ινδουιστικό νυφικό φόρεμα και εξαναγκάζεται να περπατήσει γύρω από τη φωτιά, παρέα με τον… γαμπρό που είναι μόλις 11 ετών. Εκείνη κλαίει γοερά ωστόσο ο πατέρας της δε φαίνεται να συγκινείται και επιμένει ότι πρέπει να ολοκληρώσει το τελετουργικό που προβλέπει να γυρίζουν γύρω γύρω από τη φωτιά επτά φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση