GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ με εμπλοκή παικτών Άρσεναλ, Τσέλσι και Λέστερ

Σκάνδαλο μεγατόνων αποκαλύπτουν οι Sunday Times. Η έγκυρη εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο γιατρός Μαρκ Μπόναρ χορήγησε σε περισσότερους α...


Σκάνδαλο μεγατόνων αποκαλύπτουν οι Sunday Times. Η έγκυρη εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο γιατρός Μαρκ Μπόναρ χορήγησε σε περισσότερους από 150 αθλητές ουσίες για την ενίσχυση της απόδοσής τους. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 38χρονος γιατρός, που βιντεοσκοπήθηκε να μιλά για τα… κατορθώματά του. Πάντως το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως δεν έχει αποδείξεις πως οι ισχυρισμοί του είναι αληθείς. 

Το ρεπορτάζ των Times κάνει λόγω για πολλούς αθλητές της Premier League ανάμεσα στους πελάτες του αναφέροντας πως μεταξύ άλλων κάποιοι εξ αυτών ήταν παίκτες της Άρσεναλ, της Τσέλσι, της Λέστερ και της Μπέρμιγχαμ! 

Πάντως δεν αναφέρεται πουθενά πως οι ποδοσφαιριστές αυτοί ενεργούσαν εν γνώσει των ομάδων τους, ούτε διευκρινίζεται αν πρόκειται για εν ενεργεία παίκτες. 

Ο εν λόγω γιατρός φέρεται να χρέωνε χιλιάδες λίρες τους επιφανείς πελάτες του για να τους χορηγήσει ουσίες όπως ερυθροποιητίνη, διάφορα στεροειδή και αυξητική ορμόνη, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως έδινε τις ουσίες αυτές για ιατρικούς λόγους κι όχι για να βελτιώσει την απόδοσή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση