GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός που θα μπορούσε να φανταστεί η χώρα - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, το...


Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, τον οποίο χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα και τον χειρότερο Πρωθυπουργό που θα μπορούσε η χώρα να φανταστεί.
Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Ο μάγος με το ραβδάκι υποτίθεται ότι θα έλυνε όλα τα προβλήματα, έλα όμως που δεν τα έλυσε. Και ο καραγκιόζης ο Βαρουφάκης κατέστρεψε τη χώρα πέρυσι και τον έδιωξαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χώρισαν οι δρόμοι τους και ξανακάνουν τα ίδια. Είπα εγώ στη Βουλή ότι αν φτάσουμε στο Πάσχα και το Μάιο χωρίς να κλείσει η συμφωνία ζήτω που καήκαμε; Το είπα εγώ ή το είπε ο κ.Τσακαλώτος;».
Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, ο Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε: «Έχουμε τον χειρότερο Πρωθυπουργό που θα μπορούσε ποτέ η χώρα να φανταστεί. Είναι ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το ρητό ότι στην Ελλάδα όποιος να ναι μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός. Να τος. Αυτός ο τύπος που κορόιδευε τέσσερα χρόνια. Που διαχειρίζεται 1,5 χρόνο την κρίση. Σε λίγους μήνες θα έχουμε το 1/3 της διαχείρισης της κρίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Νομίζετε ότι έχει φέρει στη Βουλή αυτά που συμφώνησε; Συμφώνησε για 5,4 δισ. και το σχέδιο νόμου που έχει φέρει στη Βουλή είναι ένα κρυμμένο άρθρο φορολογικού που δεν προβλέπει ούτε αυτά που έχει συμφωνήσει. Για να μπορέσει να το περάσει αγάλι αγάλι να φέρνει νέα μέτρα για περάσει μέχρι τις 10 Μαΐου στη Βουλή. Αυτά τα πράγματα με τέτοιους απατεώνες, τέτοιο πολιτικό απατεώνα. Στη Βουλή τους είπα ότι είστε οι ειδήμονες του περιττού, οι μάγειροι του ψέματος. Λέτε, λέτε, λέτε, χθες ο υπουργός δήλωσε και ταξικός αποστάτης. Ζωγραφίζεις επί του επικοινωνιακού και βουλιάζεις όλα τα άλλα», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Τέλος, ο κ. Λοβέρδος, υπογράμμισε: «η χώρα έχει ανθρώπους που την κυβερνούν με επιλογή του ελληνικού λαού του Σεπτεμβρίου που τα ήξερε όλα. Αλλά ήθελε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, έχει μία χώρα που τη διοικούν ανίκανοι, αδέξιοι και ψεύτες. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες μέσα στην αξιολόγηση».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση