GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γάτα που είχε χόμπι να κλέβει ανδρικά εσώρουχα

Ένα παράξενο χόμπι είχε τις νύχτες η Μπριτζίτ, μια γάτα που ζει μαζί με την ιδιοκτήτρια της, Σάρα Νέιθαν, στο Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδί...


Ένα παράξενο χόμπι είχε τις νύχτες η Μπριτζίτ, μια γάτα που ζει μαζί με την ιδιοκτήτρια της, Σάρα Νέιθαν, στο Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδίας.
Η έξι ετών Μπρίτζιτ βρήκε τον τελευταίο καιρό έναν ιδιαίτερο τρόπο να περνά τα βράδια της: έκλεβε εσώρουχα (είχε αποκλειστική προτίμηση στα ανδρικά) αλλά και κάλτσες! Μέσα σε λίγες μόνον νύχτες, είχε φέρει στο σπίτι της Νέιθαν 10 ανδρικά εσώρουχα και 60 κάλτσες!
Η Νέιθναν είχε δει μια μέρα την Μπριτζίτ να κρατά μια κάλτσα στο στόμα της ωστόσο δεν είχε δώσει και πολλή σημασία. Όταν όμως άρχισε να πακετάρει τα πράγματα της για να μετακομίσει άρχισε να ανακαλύπτει μέσα στο σπίτι ανδρικά εσώρουχα αγνώστου... προελεύσεως!
Αφού έψαξε όλο το σπίτι βρήκε τα δεκάδες εσώρουχα και τις κάλτσες. Όπως δήλωσε στο βρετανικό BBC, μοίρασε ήδη φυλλάδια στη γειτονιά, ζητώντας από τους κατοίκους της περιοχής να επικοινωνήσουν μαζί της, αν διαπιστώσουν κάποια απώλεια ανάμεσα στα απλωμένα τους ρούχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση