GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Υποψήφια βουλευτής έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγο του πρώην εραστή της

Κατά ριπάς φέρεται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγο του πρώην εραστή της μια υποψήφια βουλευτής στην Κύπρο, η οποία βρέθηκε σ...


Κατά ριπάς φέρεται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγο του πρώην εραστή της μια υποψήφια βουλευτής στην Κύπρο, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σκανδάλου, καθώς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σε βάρος της διάταγμα περιοριστικών μέτρων.
Με ενδιάμεση απόφασή τους οι δικαστές απαγορεύουν στην υποψήφια βουλευτή να παρενοχλεί και να πλησιάζει το παντρεμένο ζευγάρι και συγγενικά του πρόσωπα ως την εκδίκαση της κύριας αγωγής, που έχει οριστεί τους ερχόμενους μήνες. Όπως μάλιστα αναφέρουν νομικοί κύκλοι η παραβίαση της δικαστικής κρίσης μπορεί να της επιφέρει ακόμα και ποινή φυλάκισης.
Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια τα μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, έστειλε η υποψήφια βουλευτής στην απατημένη σύζυγο χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε όταν ο σύζυγος ζήτησε από την υποψήφια βουλευτή να τερματίσουν τον παράνομο δεσμό τους.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση