GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα πάθους στο Πήλιο – Πυροβόλησε την πρώην του και σκότωσε τον φίλο της

Ένα άγριο έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Μακρυράχη Πηλίου. Συγκεκριμένα ένας 50χρονος πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και σκότωσε τον ...


Ένα άγριο έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Μακρυράχη Πηλίου. Συγκεκριμένα ένας 50χρονος πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και σκότωσε τον φίλο της. Ο δράστης τυφλωμένος από τη ζήλεια πήγε στο σπίτι του θύματος.
 Όταν είδε στην αποθήκη το ζευγάρι πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του με το κυνηγετικό του όπλο, με συνέπεια να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι και την 36χρονη στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια τους χτύπησε με μανία σε διάφορα σημεία του σώματός τους  χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου.
Το ζευγάρι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 50χρονος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση