GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τένις - Στον τελικό η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των διπλών του Soho Square Egypt F15 Women's Future των 10.000 δολ...


Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των διπλών του Soho Square Egypt F15 Women's Future των 10.000 δολαρίων. Η Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτρια της Ola Abou Zekry, επιβλήθηκαν μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση, των Helene Scholsen και Julia Wachazyc, με 2-6, 6-4, 15-13.
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο αιγυπτιακό τουρνουά που διοργανώνεται στην πόλη Sharm El Sheikh. αρχικά, αγωνίστηκε στα μονά, όπου αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Katie Boulter που κατάγεται από την Μεγάλη Βρετανία, με 6-4, 6-3.
Οι προσπάθειες της συνεχίστηκαν στα διπλά, εκεί όπου με συμπαίκτρια την Ola Abou Zekry κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Στα ημιτελικά βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις Νο3 του ταμπλό, Helene Scholsen (Βέλγιο) και Julia Wachaczyk (Γερμανία), τις οποίες κέρδισαν με το ανατρεπτικό 2-6, 6-4, 15-13, έπειτα από 1 ώρα και 19 λεπτά.
Στον σημερινό τελικό η ελληνοαιγυπτιακή ομάδα που μάλιστα είναι Νο1 του ταμπλό, θα κοντραριστεί για το τρόπαιο, με τις Νο2, Anastasia Pribylova (Ρωσία) και Naomi Totka (Ουγγαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση