GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο Πρώτο Θέμα

Δύο άτομα για συμμετοχή στην ομάδα που επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας, Πρώτο Θέμα, συνέλαβε η αστυνομία. Οιαστυνομικοί της ομάδ...


Δύο άτομα για συμμετοχή στην ομάδα που επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας, Πρώτο Θέμα, συνέλαβε η αστυνομία.

Οιαστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. εντόπισαν στη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας δύο άτομα ηλικίας 32 και 37 ετών σε μοτοσυκλέτα, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα και το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό εξακριβώθηκε ότι και οι δύο συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κράνος, μία κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, ένα περιλαίμιο και ένα μπουφάν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση