GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Ανίκανος ο Τσίπρας, επιβάλλεται να παραιτηθεί

“Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα μέτρα των 9 δις ευρώ ενώ την ίδια ώρα το 70% των πολιτών αγκομαχεί για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του...


“Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα μέτρα των 9 δις ευρώ ενώ την ίδια ώρα το 70% των πολιτών αγκομαχεί για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

“Ο κ. Τσίπρας έδειξε ανίκανος να να πάει τη χώρα μπροστά. Όσο παραμένει κάνει φοβερό κακό στη χώρα. Είναι πλέον επιβεβλημένη η παραίτηση του προς σχηματισμό κυβέρνησης ευρέος πέλματος με τεχνοκράτες από αυτή τη Βουλή, ώστε να γίνουν αμέσως μεταρρυθμίσεις και να εφαρμοστούν αναπτυξιακές προτάσεις”, αναφέρει η Ένωση Κεντρώων στην ανακοίνωσή της, και καταλήγει:

“Τα ψέματα τελείωσαν, σωτήρες δεν υπάρχουν και οι εκλογές θα είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση