GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του Κ. Μητσοτάκη τα σκάνδαλα στην Τράπεζα Αττικής!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Μια φράση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε σχετικά απαρατήρητη στην πρόσφατη συζήτηση κορυ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 


Μια φράση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε σχετικά απαρατήρητη στην πρόσφατη συζήτηση κορυφής στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη, για τη διαφθορά.

Είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό:
"Με απασχολεί πιο πολύ, όχι ο τρόπος με τον οποίο οι ΔΕΚΟ, οι οποίες υπάγονται στον δικό σας έλεγχο, έδιναν διαφημίσεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο όλες αυτές οι ΔΕΚΟ επένδυσαν σε υπερβολικά υψηλή τιμή στην Τράπεζα Αττικής. Αυτό είναι πολύ πιο ουσιαστικό θέμα, κύριε Τσίπρα, και στο οποίο θα κληθείτε να απαντήσετε...."

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, η αναφορά του στην Τράπεζα Αττικής δεν ήταν τυχαία. Οι καταγγελίες ειδικά για τη συγκεκριμένη Τράπεζα, που δεν είναι ιδιωτική λόγω της συμμετοχής του ΤΣΜΕΔΕ, συγκεντρώνονται σε ειδικό φάκελο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερευνώνται ενδελεχώς μαζί με την αναζήτηση νέων στοιχείων και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση