ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πάτρα: Αγωνία λόγω έλλειψης φαρμάκων για δεκάδες καρκινοπαθείς!

Share it:

Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες καρκινοπαθείς στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια, οι οποίοι  αναγκάζονται  να αναβάλουν τις θεραπείες τους λόγω της έλλειψης των φαρμάκων.
Γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, ασθενείς με νεοπλασματική ασθένεια στους πνεύμονες και το παχύ έντερο σε καθημερινή βάση ακούνε έκπληκτοι πως αναβάλλεται η θεραπεία τους, λόγω έλλειψης των σχημάτων τα οποία λαμβάνουν, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος στη μάχη με την ασθένεια και να καταπονούνται σωματικά και ψυχολογικά με απρόβλεπτες συνέπειες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έλλειψη που υπάρχει στο φαρμακείο του νοσοκομείου στο Ρίον του  TDM1 που θεωρείται από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, καθώς βελτιώνει το χρονικό διάστημα πριν επιδεινωθεί η ασθένεια σε γυναίκες με προχωρημένο HER2 θετικό καρκίνο του μαστού, των οποίων ο καρκίνος έχει υποτροπιάσει ή έχει προχωρήσει παρά τις προηγούμενες θεραπείες .
Πολλές γυναίκες οι οποίες υποβάλλονται σε θεραπεία με αυτό το φάρμακο στο νοσοκομείο του Ρίου ζουν με την αγωνία καθώς αυτό πλέον δεν υπάρχει.
Η απάντηση
Την ώρα που άνθρωποι από τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά δίνουν μάχη για να βγουν νικητές, το μυστικό της έλλειψης των αντικαρκινικών φαρμάκων τους βρίσκεται στο κέρδος και την άρνηση της εταιρείας να εκτελέσει παραγγελίες, λόγω οφειλής προς αυτή των πρώτων τριών μηνών του 2016.
Η εταιρεία, προκειμένου να ασκήσει πίεση πατάει πάνω στους ογκολογικούς ασθενείς της περιοχής, γνωρίζοντας πως ο ανθρώπινος πόνος και η αγωνία για την πραγματοποίηση της αντικαρκινικής θεραπείας αποτελεί το μεγάλο της όπλο της, προκειμένου να δει τα χρήματα να μπαίνουν στο λογαριασμό της.
ΠΗΓΗ: Patrastimes.gr
Share it:

Θέματα

Κοινωνία

Τα νέα της υγείας

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση