GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιου: Να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της για το ελληνικό χρέος

Την ανάγκη να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο μέσω ουσιαστικής ανακούφισής του, ...


Την ανάγκη να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο μέσω ουσιαστικής ανακούφισής του, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Αμερικής Τζακ Λιου κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Τζακ Λιου συζήτησαν για τη σημασία της εποικοδομητικής συνεργασίας Ελλάδας, ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος οικονομικών μεταρρυθμίσεων και να εξευρεθεί εγκαίρως μια βιώσιμη πορεία προς τα εμπρός.

Επίσης, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών καλεί όλες τις πλευρές να δείξουν ευελιξία ώστε να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση