GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για αριστερό λαϊκισμό και εξουσιομανία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Θεοδωράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας πως η πολιτική  της είναι ένα μείγμα αριστερού λαϊκισμού, με λίγη στολή πα...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας πως η πολιτική της είναι ένα μείγμα αριστερού λαϊκισμού, με λίγη στολή παραλλαγής και εξουσιομανίας.

"Υπάρχει η ανασφάλεια ότι τίποτε δεν αλλάζει σ αυτόν τον τόπο και ο φόβος ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Το 75% των πολιτών πιστεύει ότι αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα επιβραβεύει τους ανάξιους & τους ανεπαρκείς" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

"Τροφοδοτούσατε με ανασφάλεια την ανασφάλεια,δημιουργούσατε συνθήκες συλλογικού πένθους και τώρα αποστρέφεστε την πραγματικότητα. Στα χρόνια των άλλων μνημονίων χτίζατε πάνω στην ανασφάλεια και στο φόβο. Σήμερα τα παρουσιάζετε όλα ιδανικά" τόνισε.

"Μιλάτε για το Φαρμακονήσι.Γυρνάτε στο σενάριο ότι οι Λιμενικοί έπνιγαν. Μεγάλη ανευθυνότητα για ένα Πρωθυπουργό... Αφήσατε τους καταυλισμούς στο έλεος συριακής και αφγανικής μαφίας.Ρωτήστε τους λιμενικούς τι βλέπουν κάθε βράδυ στο λιμάνι" επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

"Στο Σχιστό υπάρχουν μαύρα τζίπ και σκηνές που δεν φιλοξενούσαν πρόσφυγες,αλλά προσφέρουν υπηρεσίες έναντι 5 ευρώ Το γνωρίζετε,κ.Τσίπρα;" ρώτησε και πρόσθεσε: "Μετατρέψατε τους τοπικούς πληθυσμούς,από σύμμαχους σε ομάδες απεγνωσμένων ανθρώπων". 

"Το χάος που φέρατε στο προσφυγικό το παραδέχεται και ο κ. Μουζάλας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλήσατε για ένα μικρό θαύμα στη φιλοξενία των προσφύγων και των μεταναστών.Ένα μικρό θαύμα που κοστίζει όμως ακριβά" συνέχισε και είπε ότι το Ποτάμι ζητά απάντηση για τη συμφωνία που έγινε σχετικά με το camping στο Λιτόχωρο. 

"Noμίζω ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πεπατημένη των προηγούμενων παλιών κακών κυβερνήσεων που σημαίνει αδιαφάνεια, τσαπατσουλιά και πράξεις χωρίς σχέδιο. Και έχετε προσθέσει σε όλα αυτά -που είναι δείγματα της πολιτικής σκηνής και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού- έναν αριστερό λαϊκισμό τουλάχιστον στα λόγια, λίγη στολή παραλλαγής, μπόλικη εξουσιομανία. Αποτέλεσμα για τους Έλληνες πολίτες μια παρατεταμένη ανασφάλεια σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο" κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση