GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση του Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό που θα συζητηθεί

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την πρόκριση της Λοκομοτίβ στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνο. Ο Έλληνας τεχνικός στις...


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την πρόκριση της Λοκομοτίβ στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνο. Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι αυτή τη φορά το χάρηκε περισσότερο από ό,τι όταν έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

"Κατά τη διάρκεια της σεζόν πίεσα τους παίκτες να φτάσουν στα όριά τους. Αλλά, στα τελευταία δύο ματς δεν χρειαζόταν. Όλοι κατάλαβαν πως έπρεπε να δώσουν το μάξιμουμ. Στο τελευταίο ματς δεν ήμουν νευρικός, γιατί πιστεύω στην ομάδα. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν αποδείξαμε το μαχητικό μας πνεύμα και μετά τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, ήξερα πως δεν πρόκειται να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι ευκαιρία ζωής. Απλά, έπρεπε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας".

Για το αν χαρά της πρόκρισης ισοδυναμεί με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό: "Πολύ καλή ερώτηση. Μπορώ να πω πως είμαι πιο χαρούμενος τώρα, από τότε. Πριν πάω εκεί, ο Ολυμπιακός ήταν ήδη πρωταθλητής Ευρώπης και είχε ένα πολύ ταλαντούχο σύνολο, με μερικούς έμπειρους παίκτες. Αλλά, στη Λοκομοτίβ έπρεπε να χτίσουμε μία ομάδα από την αρχή το καλοκαίρι, καθώς ήρθαν αρκετοί παίκτες και προπονητές…".

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση