GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Συμφωνία σε όλα με τους εταίρους με εξαίρεση τις επικουρικές

«Έχουμε συμφωνία με τους εταίρους – δανειστές σχεδόν σε όλα τα θέματα με την εξαίρεση του μετώπου των επικουρικών» δήλωσε, εξερχόμενος το...

«Έχουμε συμφωνία με τους εταίρους – δανειστές σχεδόν σε όλα τα θέματα με την εξαίρεση του μετώπου των επικουρικών» δήλωσε, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Η δική μας πρόταση καλύπτει απολύτως το έλλειμμα χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο την αύξηση των εισφορών, λελογισμένη αύξηση εισφορών, την οποία έχουν δεχθεί και οι εργοδοτικές οργανώσεις. Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων, πέρα από αυτά τα οποία προβλέπονται ήδη στον νόμο, και θεωρούμε ότι το νομοσχέδιο, όπως θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο (…) θα ψηφιστεί προωθώντας μια γενναία μεταρρύθμιση με ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα των εξαιρέσεων των συντάξεων βουλευτών από το νέο ασφαλιστικό, σημείωσε:

«Ο πρωθυπουργός μου ζήτησε και αποδέχθηκα απολύτως γιατί είναι λογικότατο, να μην υπάρξει η εξαίρεση των βουλευτών από τον νέο Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση