GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαλεντίνο "φλερτάρει" τον Μπαλμέν...

Τον οίκο μόδας Μπαλμέν φαίνεται ότι έχει βάλει στο «μάτι» ο οίκος Βαλεντίνο. Οι φήμες ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ύστερα...


Τον οίκο μόδας Μπαλμέν φαίνεται ότι έχει βάλει στο «μάτι» ο οίκος Βαλεντίνο. Οι φήμες ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ύστερα από μία σχετική αναφορά της γαλλικής εφημερίδας Les Echos, σύμφωνα με την οποία προσφέρει 500 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του πολυσυζητημένου εμπορικού σήματος, του οποίου την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Ολιβιέ Ρουστάν.
Ο πολυτελής οίκος Βαλεντίνο που ανήκει στον επιχειρηματικό όμιλο Μαγιόλα, έχει έτοιμο το σχέδιο εξαγοράς της γνωστής εταιρείας μέσω ενός ανώνυμου «γκρουπ επενδυτών από την Κίνα και την Αμερική», κάνοντας συνολική προσφορά για την απόκτηση του οίκου Μπαλμέν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Fashion Law».
Η εταιρεία πλέον εκπροσωπείται από τους κληρονόμους της ιδρυτικής οικογένειας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να αποφασίσουν εάν θα κάνουν αποδεχτεί ή όχι την πρόταση.
Το όνομα του οίκου Μπαλμέν έχει εκτιναχθεί τα πέντε τελευταία χρόνια, όταν το «τιμόνι» του ανέλαβε ο Ρουστέν, διαδεχόμενος τον Κριστόφ Ντεκαρμάν στη διεύθυνση δημιουργικού. Ήταν ο πρώτος σχεδιαστές που έφτασε το ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram. Το 2015 συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρεία λιανεμπορίου ρούχων H&M κάνουν παγκοσμίως γνωστό τον οίκο μόδας και φέρνοντάς τον ακόμα πιο κοντά στη νεολαία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Les Echos», η γαλλική τράπεζα επενδύσεων «Bucephale Finance», έχει πάρει εντολή από την οικογένεια που διαχειρίζεται τον οίκο, να προχωρήσει στην πώλησή του στην τιμή των 300 έως 400 εκατομμυρίων ευρώ. Τα ετήσια έσοδα του οίκου Μπαλμέν εκτιμάται ότι ανέρχονται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση