GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών

Την ικανοποίησή του για τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, χθες στο Παρίσι, εξέφρασε μέσω Twitter ο Έλληνας πρω...


Την ικανοποίησή του για τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, χθες στο Παρίσι, εξέφρασε μέσω Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τη Γαλλία ως φίλη της Ελλάδας.
Σε ανάρτησή του, ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει εμμέσως πλην σαφώς μήνυμα στους δανειστές, γράφοντας ότι "το μέλλον της Ευρώπης δεν είναι υπόθεση των τεχνοκρατών"
Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι υπήρξε κοινή εκτίμηση ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα και επισήμαναν ότι ο Γάλλος Πρόεδρος έδειξε "πλήρη κατανόηση" για τις ελληνικές θέσεις.
Σήμερα, Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, στο Στρασβούργο, με κύριο θέμα συζήτησης την πορεία των διαβουλεύσεων με τους θεσμούς.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει σε δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος 'Αξελ Σπρίνγκερ, 

1 σχόλιο

  1. ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ‘’ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ’’…..ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ

    Και ‘’τολμούσαν’’ οι μα@@@κες να τον συγκρίνουν με τον ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!

    Απόσπασμα από την επιστολή της κας Κ.Λαγκάρντ
    *Σήμερα 4-3-2016 έρχεται η πρόεδρος του ΔΝΤ να απαντήσει στον έως τώρα ‘’Ηλίθιο’’ και ‘’περίγελο’’ σχετικά με την υποκλοπή των συζητήσεων των μελών του ΔΝΤ στην Ελλάδα και να τονίσει τα εξής: Κατόπιν σκέψεως, ωστόσο, αποφάσισα να επιτρέψω στην αντιπροσωπεία μας να επιστρέψει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Η αντιπροσωπεία (σσ: του ΔΝΤ) αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που έχουν την πλήρη μου εμπιστοσύνη και προσωπική υποστήριξη.
    (…)[[Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως εσείς μας προσκαλέσατε, είναι καίριο ότι οι Αρχές σας θα εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεων και θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την προσωπική τους ασφάλεια.]]
    Τέλος, το ΔΝΤ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις του καλή τη πίστη, και όχι μέσω απειλών, και δεν επικοινωνούμε μέσω διαρροών. Για να ενισχύσω περαιτέρω την διαφάνεια του διαλόγου μας, αποφάσισα επομένως να δημοσιεύσω το κείμενο αυτής της επιστολής στην ιστοσελίδα μας, στοwww.imf.org.
    Αναμένω επίσης να έχω μία προσωπική συνομιλία μαζί σας για τον τρόπο που θα προωθήσουμε τις συζητήσεις μας.
    Ειλικρινώς, Κριστίν Λαγκάρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση