GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τσιμπάνε μέλισσες στο πρόσωπο και παραμένω φρέσκια

Η Γκουίνεθ Πάλτροου για να παραμείνει φρέσκια και όμορφη δεν περιορίζεται σε προϊόντα σύσφιξης ή τεχνικές μεθόδους αλλά κάνει ένα βήμα ...


Η Γκουίνεθ Πάλτροου για να παραμείνει φρέσκια και όμορφη δεν περιορίζεται σε προϊόντα σύσφιξης ή τεχνικές μεθόδους αλλά κάνει ένα βήμα παραπέρα.
Η 43χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στη New York Times, παρουσιάζοντας τη δική της σειρά περιποίησης Juice beauty, μίλησε για την πιο επώδυνη θεραπεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής:
«Με τσιμπάνε μέλισσες. Πονάει πάρα πολύ αλλά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Η μελισσοθεραπεία (apitherapy) είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι τη χρησιμοποιούσαν για να εξαφανίσουν σημάδια και μολύνσεις του δέρματος. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και δεν θα δίσταζα να δοκιμάσω και άλλα. Είμαι ανοιχτή σε κάθε φυσική μέθοδο», εξομολογήθηκε.
Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην καθημερινότητα της αποφεύγει την χρήση καλλυντικών και περιορίζεται στο ρουζ και την μάσκαρα ενώ δεν σταματά την αναζήτηση φυσικών μεθόδων και θεραπειών ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση