GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τα καπάκια των στυλό έχουν τρύπα;

Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματ...


Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματίστηκε με αυτόν τον τρόπο.
Το 1991, η BIC εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλούς παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα.
Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν καμία προσοχή σε αυτόν. Εν τω μεταξύ, η λύση αυτή σώζει τις ζωές πολλών παιδιών. Για να είμαστε πιο ακριβής περίπου 100 παιδιών. Και ελαφρώς λιγότερους ενήλικες. Ετησίως.
Τα μικρά παιδιά αγαπούν να δοκιμάζουν διάφορα πράγματα που βρίσκουν στον δρόμο τους. Ειδικά τα πιο μικρά που μπορούν να τα χώσουν ολόκληρα στο στόμα τους. Και οι ενήλικες όμως αγαπούν να μασάνε τα καπάκια όταν σκέφτονται και θέλουν να συγκεντρωθούν ή όταν αγχώνονται. Το καπάκι θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας κόψει την αναπνοή. Η τρύπα στο καπάκι βοηθά το άτομο να πάρει την απαραίτητη δόση οξυγόνου πριν από το ασθενοφόρο.
Η απόφαση στηρίχθηκε από σχεδόν όλες τις μεγάλες μάρκες του στυλό και το British Standards Institution τροποποιήθηκε με της συστάσεις σχετικά με την παραγωγή και τη χρήση τους.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση