GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερώνυμος: Θρηνούμε τις χιλιάδες ψυχές που χάθηκαν στο Αιγαίο

«Ελπίζω να μην ξαναδούμε ποτέ παιδάκια να ξεβράζονται στις παραλίες του Αιγαίου. Εύχομαι σύντομα να τα βλέπουμε εκεί, να παίζουν ανέμ...


«Ελπίζω να μην ξαναδούμε ποτέ παιδάκια να ξεβράζονται στις παραλίες του Αιγαίου. Εύχομαι σύντομα να τα βλέπουμε εκεί, να παίζουν ανέμελα και να χαίρονται τη ζωή», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας στους πρόσφυγες από το κέντρο στη Μόρια, στο πλαίσιο της επίσκεψής του μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Η Εκκλησία της Ελλάδος και, εγώ προσωπικά, θρηνούμε τις χιλιάδες ψυχές που χάθηκαν στο Αιγαίο. Έχουμε κάνει αρκετά και θα εξακολουθήσουμε, όσο οι δυνατότητές μας το επιτρέπουν, να κάνουμε περισσότερα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την προσφυγική κρίση», τόνισε.

Παράλληλα, απηύθυνε «μία έκκληση, μία παράκληση, μία παρότρυνση: να αναλάβει, επιτέλους, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, να πράξει τα δέοντα, ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η τραγική κατάσταση που ζούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση