GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Στη...


Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 24,5%, έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά να φτάνει τις 8 μονάδες, όταν στα τέλη του Φεβρουαρίου η διαφορά των δύο κομμάτων διαμορφωνόταν στο 6,5%.

Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή με 6,5%, ενώ το 4% των ψηφοφόρων συγκεντρώνουν τόσο η Δημοκρατική Συμπαράταξη όσο και η Ένωση Κεντρώων. Εκτός “δημοσκοπικής Βουλής” μένουν ΑΝΕΛ και Ποτάμι με 2,5% έκαστο.

Οι μισοί και πλέον από τους ερωτηθέντες (50,5%) προβλέπουν πως στις επόμενες εκλογές πρώτη θα αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία, ενώ μόλις το 20,5% εκτιμά ότι από την επόμενη κάλπη θα βγει νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το 31,5% των ερωτηθέντων φαίνεται να προτιμά μία κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που 1 στους 4 επιθυμεί μία κυβέρνηση με “κορμό” τον ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

1 σχόλιο

  1. Όταν το Μακεδονίας κάνει δημοσκοπήσεις να ρίχνετε μια πορδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση