GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr www.apostoloupanos.gr Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμ...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων εκτελεί στην Πατρίδα μας το τελευταίο σενάριο της παγκοσμιοποίησής της. Από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα η ΝΤΠ ελέγχει απόλυτα όλους τους πολιτικούς της Ελλάδος, που η ίδια αναδεικνύει τοποθετώντας τους στους υψηλότερους θώκους. Για να γίνει αυτό βεβαίως απαιτείτο ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ για να μπορούν να προπαγανδίζουν υπέρ εκείνων των πολιτικών, που παίρνουν εντολή να στηρίξουν προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά της.


Ο Βασιλεύς …απέθανε, ζήτω ο Βασιλεύς…
Επί σειρά ετών ο Γιάννης Πρετεντέρης και η εκπομπή του στο “Mega” “Ανατροπή” ήταν η πλέον τοπ εκπομπή του Συστήματος. Σε αυτή την εκπομπή, όσοι καλούνταν, σηματοδοτούσαν ότι εν ευθέτω χρόνο θα έπαιζαν πρωταγωνιστικό και σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τον κυρίαρχο ρόλο στον προπαγανδισμό πολιτικών προσώπων για να βγουν στο προσκήνιο, παίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή του στον “ενικό” στο “Star”.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρόσκληση του Γιώργου Καρατζαφέρη σε αυτή την εκπομπή τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016. Μια πρόσκληση που είχαμε προβλέψει από τις 6 Μαρτίου. Γιατί γνωρίζουμε πως παίζεται το παιχνίδι τους. Και γράψαμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι το καλύτερο “πλυντήριο” καθαρισμού πολιτικών προσώπων από βρωμιές του παρελθόντος. Το καλύτερο “λευκαντικό” που δεν αφήνει λεκέδες σε βρώμικα πολιτικά πρόσωπα, παραδίδοντάς τα πάλλευκα στην Κοινωνία.

Ο Καρατζαφέρης και ο Βασιλιάς…
Ωστόσο, σε αυτήν την εκπομπή – παρά την προσπάθεια - δεν ξεπλύθηκε η Μνημονιακή πολιτική του Γιώργου Καρατζαφέρη και η συμβολή του στην επιβολή στην Πρωθυπουργία του ανθρώπου των Αγορών Λουκά Παπαδήμου, που επέβαλε το εγκληματικό PSI. Και ήταν ξεκάθαρη η υποτονικότητα, η αμηχανία και η έλλειψη ερωτήσεων και επιχειρημάτων από τον παρουσιαστή της εκπομπής, αλλά και των τριών οικείων δημοσιογράφων του κ. Χατζηνικολάου.
Από την άλλη μεριά δεν τους “βοήθησε” καθόλου ο καλεσμένος τους. Οι απαντήσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη ήταν σαρκαστικές, γελοίες και όσα έλεγε θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως παπαρολογίες. Γι΄ αυτό και η έντονη αμηχανία των παρουσιαστών δημοσιογράφων.
Παρά ταύτα, θα σταθούμε στη θέση που εξέφρασε για τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο, σε μια προσπάθεια ευτελισμού του ιδίου αλλά και του Πρίγκιπα Νικολάου. Λέγοντας, ότι υπήρξε “βασιλικός” αλλά στην πορεία άλλαξε. Για δε τον Νικόλαο είπε ότι, δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που δεν θα τον ήθελε για γαμπρό της κόρης της. Βέβαια, ισχυρίσθηκε ότι πλέον, δεν έχει καμιά επαφή με τη βασιλική οικογένεια.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι μια και μόνη. Αυτή που μας διατυπώθηκε από εγκυρότατη πηγή μας. Ο τέως, μετά το δημοψήφισμα του 1975 δεν θέλει να ακούσει καν το όνομα του Καρατζαφέρη. Και έγινε αναφορά στο όνομα του Σάχη της (πάλαι ποτέ) Περσίας. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Σίγουρα θα γνωρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και εμείς!!

Η Kontra News “παίζει” παιχνίδι με τον τέως Βασιλιά.
Πρώτοι δημοσιεύσαμε ότι η τέως βασιλική οικογένεια μετά από δεκαετίες αποφάσισε την μετεγκατάσταση στην Ελλάδα προκειμένου να ασχοληθεί με τα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας. Αποκαλύψαμε μεταξύ των άλλων πως έχουν ολόκληρο επιτελείο τεχνοκρατών που επεξεργάζονται σε καθημερινή βάση τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Πολλοί προσπάθησαν κακέκτυπα να μας αντιγράψουν, παραθέτοντας διάφορες δήθεν συναντήσεις μελών της Βασιλικής Οικογένειας με πρώην και νυν Πρωθυπουργό. Σε αυτό το επικοινωνιακό “παιχνίδι” κινήθηκε το “Έθνος” του Μπόμπολα και το “Βήμα” του Ψυχάρη. Παίζοντας παιχνίδια που τους εξυπηρετούν. Άλλωστε, αυτό έκαναν σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης.
Όμως, το μεγαλύτερο “ενδιαφέρον” το δείχνει η “Kontra News” του Κουρή. Παίζοντας βεβαίως το παιχνίδι διατήρησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία. Και η οποία έγραφε στο πρωτοσέλιδό της Κυριακής 10 Απριλίου: “Καρφί στα πλευρά της ΝΔ το νέο δεξιό κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου που παίζει με τον τέως Βασιλιά”.
Παρά ταύτα, εμείς θα τους απαντήσουμε – σύμφωνα με έγκυρες και ακριβείς πληροφορίες μας - ότι η πλευρά της βασιλικής οικογένειας δεν βιάζεται να βγει μπροστά και δεν έχει έλθει σε επαφή με κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της Πατρίδος μας.
Και θα τους δώσουμε μια ακόμη πληροφορία. Το επικοινωνιακό κομμάτι το χειρίζεται άριστα - όπως μας αναφέρθηκε – ένας πασίγνωστος Έλληνας μουσικός, φίλος του Νικολάου και ο οποίος έχει γράψει υπέροχη μουσική για Έλληνες. Σύντομα νεώτερα…

Ο Πούτιν δεν στηρίζει κανένα ελληνικό κόμμα ή υπό ίδρυση κόμμα.
Είναι ξεκάθαρο, για να σταματήσουν από κάποιους φερέλπιδες ψευτοπατριώτες οι ύποπτες διαδώσεις, περί ιδρύσεως κόμματος υπό τις ευλογίες του Πούτιν, πως η Μόσχα δεν δίνει την έγκρισή της ή τη βοήθειά της σε κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα ή σε υπό δημιουργία κόμματα, τα οποία αποσκοπούν είτε σε διάσπαση του πατριωτικού χώρου, είτε σε έκθεση και σπίλωση της ίδιας της Μόσχας ως ανεπαρκούς να βοηθήσει πραγματικά τους Έλληνες και την Ελλάδα. Η Μόσχα παρατηρεί και καταγράφει με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Η Μόσχα γνωρίζει αυτό που δεν γνωρίζει η σημερινή κυβέρνηση και το γνωρίζει χωρίς κανένας να της έχει χτυπήσει την πόρτα. Και η πληροφορία από την Μόσχα είναι: “Όπως έπεσε το δικό μας αεροπλάνο, με χτύπημα στην πλάτη, έτσι θα πέσει και η κυβέρνηση Τσίπρα, από συμμαχικό μαχαίρωμα στην πλάτη. Κάποιοι εδώ (στη Μόσχα) λένε πως αυτή η κυβέρνηση έχει ήδη πεθάνει και περιμένει ένα μικρό αεράκι για να την ρίξει κάτω με πολύ θόρυβο”...

Τι σχέση έχει με τον Αχιλλέα Πεκλάρη ο Πάνος Καμμένος;
Στην διαδικτυακή σελίδα “Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα” γίνεται αναφορά στο προφίλ ενός …αλληλέγγυου στη Λέσβο, ονόματι Αχιλλέα Πεκλάρη, με τον τίτλο: “πίσω από την ισλαμοποίηση οι Εβραίοι” (το δημοσιεύσαμε ολόκληρο στην Ελεύθερη Ώρα της Τρίτης 12 Απριλίου).
Στη δημοσίευση αναφέρεται ότι: «ο Αχιλλέας Πεκλάρης δηλώνει με υπερηφάνεια τους δεσμούς του με το Ισραήλ, έχοντας χαράξει στο μπράτσο του στα εβραϊκά ασφαλώς το “διαβατήριό του” που άνετα του ανοίγει κάθε πόρτα της Μοσσάντ. Φυσικά ο Αχιλλέας Πεκλάρης καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στο διεθνιστικό αντιφασιστικό λόμπυ και δεν παραλείπει καμιά αναφορά που τον κάνει “persona grata” στο διεθνή εβραϊσμό. Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata που βρίσκεται στην έρημο Αrava στο νότιο Ισραήλ όπου “εγκαίρως” (2013) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική “συμβίωση” και πολλά άλλα ενδιαφέροντα “κεφάλαια” για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας. Ο Αχιλλέας Πεκλάρης μόχθησε στο κιμπούτζ Yotvata το 2013 πριν αποδείξει στη Μυτιλήνη το 2015 ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη “ροή” των …προσφύγων και το ελλαδικό κιμπούτζ “χωριό όλοι μαζί” όπου τα …κατάφερε μια χαρά…».
Ως εδώ θα καταλογίσουμε τις τεράστιες ευθύνες που έχει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης για το γεγονός ότι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών τρίτων χωρών, αλωνίζουν ανενόχλητοι τον ελλαδικό χώρο.
Όμως, παρ΄ ότι αυτό το γεγονός είναι μεγίστη ανικανότητα και ανεπάρκεια της διαφύλαξης της ασφάλειας της χώρας μας, εν τούτοις είναι πολύ σοβαρότερο αυτό που μας κατήγγειλε εγκυρότατη πηγή μας και πρέπει οπωσδήποτε να απαντηθεί:
Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Πεκλάρης έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τελευταία το γραφείο του Υπουργού Εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ;
Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και αν αληθεύει, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε χειρότερο…

Επί του πιεστηρίου.
Λέγεται ότι το “Μπάκιγχαμ” διαμήνυσε στην τέως βασιλική οικογένεια: “Προς το παρόν να απέχετε από κάθε πολιτική κίνηση, γιατί οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα είναι τραγικές”.
Λέτε αυτή η επισήμανση να έχει να κάνει με το διαφαινόμενο GREXIT;
Πάντως, αυτή η επισήμανση προωθήθηκε και σε Κερκυραίο Υπουργό της ΝΔ…
Οψόμεθα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση