GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση κατά του Πολάκη από το ΠΑΣΟΚ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσαν βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λοβέρδος, Γκεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου, ...

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσαν βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λοβέρδος, Γκεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή καταγγελίες και δημοσιεύματα για παρέμβασή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στον διαγωνισμό που διενεργήθηκε από αρμόδια τριμερή επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ, για την κάλυψη 100 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας. Για το ζήτημα κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και η Νέα Δημοκρατία.
Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επικαλούνται πληροφορίες για "σειρά έκνομων ενεργειών", με σκοπό την παρέμβαση στη διαδικασία και την αλλοίωση των τελικών αποτελεσμάτων.
Καταγγελία εις βάρος του υπουργείου Υγείας, και συγκεκριμένα του αναπληρωτή υπουργούΠαύλου Πολάκη, είχε εξαπολύσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε πως ο κ. Πολάκης ζήτησε τη λίστα με τους επιτυχόντες από την επιτροπή και στη συνέχεια επέστρεψε μια άλλη λίστα. Σε πολλές περιπτώσεις είπε ο κ. Γρηγοράκος έχουν αφαιρεθεί μόρια καθώς δεν προσμετρήθηκαν μεταπτυχιακοί τίτλοι και προϋπηρεσία. Για το θέμα ο κ. Γρηγοράκος έχει κάνει και ερώτηση στη Βουλή.
Αναλυτικά η μηνυτήρια αναφορά των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση