GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για την παράταση παραχώρησης του Ελ. Βενιζέλος

Aρχίζει και επίσημα η διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη παράταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος μεταξύ το...

Aρχίζει και επίσημα η διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη παράταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος μεταξύ του Δημοσίου και των Καναδών μετόχων του.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα προσλάβει συμβούλους για να αποτιμήσουν την αξία της επέκτασης παραχώρησης κατά 20 χρόνια, από το 2026 έως το 2046, με βάση τις προοπτικές αύξησης της επιβατικής κίνησης, τις επενδύσεις που υποχρεούται να κάνει ο επενδυτής, κ.ο.κ.

Δεδομένου ότι υπάρχει πρόθεση για συμφωνία και από τις δύο πλευρές, του ΤΑΙΠΕΔ που ελέγχει το 30% (σσ: το Δημόσιο έχει ένα επιπλέον 25%) και των Καναδών της PSP που κατέχουν το 40% και ασκούν το μάνατζμεντ, εκτιμάται ότι αυτή μπορεί να επιτευχθεί μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Σε δεύτερο μόνο χρόνο η κυβέρνηση θα εξετάσει την πώληση μετοχών του ΔΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση