GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποθέωσε Καραμανλή, Σαμαρά και Μεϊμαράκη ο Μητσοτάκης στο συνέδριο

Παρουσία του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα του 10ου τακτι...


Παρουσία του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα του 10ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, για την εναρκτήρια ομιλία του.
Συγκινημένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην οικογένεια του. «Είχα την τύχη και το προνόμιο να μεγαλώσω σε μια σπουδαία πολιτική οικογένεια που έχει γράψει την δική της ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στους πρώην πρωθυπουργούς του κόμματος, Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, που βρέθηκαν εκεί για να τον ακούσουν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε με τα θερμότερα λόγια την συμβολή των δύο αντρών στην ιστορία του κόμματος αλλά και της χώρας.
Παράλληλα μνημόνευσε ξεχωριστά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος όπως είπε «ανέλαβε το κόμμα σε μια κρίσιμη στιγμή και κράτησε όρθια τη ΝΔ».
Το παρών κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου έδωσαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και πολλά ακόμη «δυνατά» ονόματα από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Κωστής Χατζηδάκης.

5 σχόλια

  1. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

    Γράφει ο Ν Βράχος
    2.7.13
    ===========
    Αυτό το δεκαήμερο ήταν διακεκαυμένο, τόσο από πολιτικά γεγονότα , όσο και από τρομακτικές αποκαλύψεις , που ήλθαν από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, για να μας αποδείξουν ότι εμείς δεν κάναμε λάθος.

    ΝΑΙ! Δεν κάναμε λάθος, όταν πρώτοι σχεδόν από όλους και σε ανύποπτο χρόνο, σηκώσαμε τη σημαία της ενημέρωσης, της αντίστασης , του αγώνα , της ανατροπής. Τότε που όλοι μαζί οι άναντροι μισθοφόροι της ξένης παρουσίας, ζητούσαν ‘’ την κεφαλήν επί πίνακι ’’ του Γιώργου Παπανδρέου.

    Τότε που όλοι μαζί κατέστρεφαν την Πατρίδα μας και μας οδηγούσαν στη σκλαβιά και στο χαμό.
    Τότε που ο Σαμαράς είχε ‘’προσβληθεί από την λύσσα των χοίρων’’, κατά το Ευαγγέλιο, και όλα μπροστά του ήταν ένα ποτάμι λάσπης και καταστροφής και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πνίξει το Πασοκ και τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω και καταστρέφοντας την Ελλάδα.
    Τότε που ο Βαγγέλης μερόνυχτα ολόκληρα, έσκαβε διευρύνοντας τους υπονόμους των διαπλεκομένων λυμάτων του Πασοκ. Και αγκομαχούσε, και δούλευε ακατάπαυστα καλώντας σε βοήθεια τα τρωκτικά υποσχόμενος …εξουσία, ζώντας ο ίδιος για την ημέρα της εκδίκησης.

    Τότε που ‘’αναβολικά’’ ψήλωσαν τον Αλέκο και αφού τον ανέβασαν στα..ψηλά αλλά βρώμικα σκαλοπάτια της πολιτικής παραλλαγής, τον άφησαν να κατέβει μόνος του. Και η πολιτική αυτοκτονία σήμερα τον περιτριγυρίζει ,,,αχόρταγη !

    Σήμερα πέφτουν οι μάσκες.

    Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό του εθνικού κινδύνου που «δημιούργησε’’ η κλίκα περί τον Καραμανλή , όσο και το ΒΑΘΜΟ αναισθησίας του προκλητικού χωματομεταπράτη και κληρονόμου της πεπατημένης πολιτικής αμαρτίας...για την Ελλάδα ρε γαμώ το !

    Ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ακριβώς, το μέγεθος του πλούτου που ‘’δημιούργησε’’ η πολιτική …ευφυΐα ορισμένων χρυσοδάκτυλων προγόνων και η επιδέξια απόκρυψη και φοροδιαφυγή των σημερινών μεταφορέων των κλοπιμαίων του αίματος των Ελλήνων. Και το γαμώ το ! είναι ότι προκαλούν κι όλας, τόσο με τις ‘’πλάτες της κληρονομιάς’’ , όσο και με τους δικαστικούς και άλλους δημόσιους φύλακες, που την προστατεύουν με όλη τους την..υπευθυνότητα και την..υποχρέωση προς το καθήκον. Εύγλωττο και περιγραφικότατο: [[ Η δικαιοσύνη μοιάζει με το..φίδι σήμερα, αφού δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους]] και αυτή; !

    Σήμερα όλοι ξέρουμε την αλήθεια. Δεν έχει σημασία αν έχουμε το θάρρος, τα καρύδια, να το ομολογήσουμε και στους άλλους ,εκτός από τον εαυτόν μας. Ξέρουμε ότι γλιτώσαμε τη χρεοκοπία γιατί βρέθηκε ένας πατριώτης ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός και θυσιάστηκε για την σωτηρία της πατρίδας μας.

    Σήμερα όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.

    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.

    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!

    Φωνάζουν όλοι σήμερα να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα μύρια κακά μας έχουν βρεί δύο και πλέον χρόνια.. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!

    Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!

    Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.

    Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσιφαγία!

    Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!

    Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη;

    Ο Λάος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ! να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τους δεξιούς ότι θα τα καταφέρει να χάσουν πάλι τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οι δανειστές γελάνε με τους Έλληνες...Απορούν πώς τα δέχονται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που οδηγούν στην καταστροφή της χώρας τους και των ζωών τους...

    Αντί για βλακώδεις 24ωρες απεργίες, όλα τα σωματεία πρέπει να κάνουν συνειδητά και μαζικά στάση πληρωμών....γιατί το Δεν πληρώνω έγινε Δεν έχω να πληρώσω....Όσοι όμως ΈΧΕΤΕ να πάτε να τους τα ακουμπήσετε ..αλλά πόσο θα αντέξετε και εσείς;;;

    Το έργο τους το είδατε... Όλων.... Όλοι αυτοί είναι ένα σύστημα.... Ένα σύστημα διαίρεσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος της χώρας...

    Αν μετά από αυτά τα έξι χρόνια, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που περιμένουν κάποιο κόμμα ή κάποια οικουμενική κυβέρνηση για να κάνουν μια ακόμα ανάθεση, περαστικά τους....ούτε τα παιδιά σας, ούτε τα εγγόνια σας θα βρουν Ελλάδα.... Προτεκτοράτο θα βρουν....

    Εδώ που έφτασε η Ελλάδα, η μόνη πατριωτική στάση είναι η στάση πληρωμών ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ...

    Εμείς να το γλεντήσουμε όλοι μαζί , ΕΜΕΙΣ ΝΑ το σπάσουμε το μαγαζί που λέγετε Ελλάδα να βρουν ΜΌΝΟ ΜΠΆΖΑ...ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΣΟΚΟΙ, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΕΟΙ..ΑΝΕΛ ..ΌΛΟΙ...O Κούλης της Ν.Δ το είπε καθαρά είμαστε ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ -που σημαίνει θα κάνω οτι πουν οι πολυεθνικές... ΌΧΙ οι μικρομεσαίοι Ελληνες ΠΟΥ τόσο τάχα νοιάζεται ΚΑΙ αυτό το κώλο κόμμα.... είναι όλοι δειλοί και πουλημένοι ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΆΖΟΥΝ...γιατί δεν τους ακούτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανυπακοή(!;)


    «Η Ιστορία γράφεται με ανυπακοή». Σύνθημα της (λεγομένης) αριστεράς των αριστερών που φωνασκούν ακόμα κι όταν έχουν άδικο, απολαμβάνοντας τα αγαθά της Δύσης...

    Ακριβείς στην πρακτική της και ενίοτε μπροστάρηδες στις οικονομισιές. Με αγώνα (εκ του ασφαλούς) ακαταδίωκτων και αφακέλωτων διαδηλωτών. Αφού, λοιπόν, μπλοκάραμε δρόμους και «κοκκινίσαμε» πλατείες, αφού προτάξαμε τα «όχι» της…ζωής μας μη κάτι αλλάξει, καιρός να σαμποτάρουμε το καθεστώς μέχρι τελικής πτώσεώς του. Για (ανα)κατανομή της εξουσίας. Λες και θα κάνει πίσω ο καπιταλισμός απ’ τη φοβέρα, θα σκιαχτεί απ’ το πετροβολητό και τις μολότοφ.

    ΤΖΑΜΠΑ χιλιόμετρα κι όποιος αντέξει. Με τους «αγωνιστές» να δίνουν τη γραμμή. Για ευρύτερη ανυπακοή στην (όποια) αλλαγή επιμένοντας σε μιαν απ’ τα ίδια κι εδώ είναι που…τρελαινόμαστε. Και, βέβαια, έχουν δίκαιο για το αμαρτωλό Κράτος και την κατάντια του κι όλοι συμφωνούμε σε διαπιστώσεις και καταγραφές. Το θέμα και το ερώτημα είναι τι κάνεις (αν κάνεις κάτι), ή αν θα επιμείνεις στο χάος ψαρεύοντας σε θολά νερά για ψήφους και πλειοψηφίες που θα σε κάνουν κυβέρνηση, λες και αυτό είναι το ζητούμενο στις χαλεπές μας μέρες. Για να στηθούν τα παλικάρια σου σε θώκους, με την Ελλάδα μαχαιρωμένη στα πόδια τους.

    Η ανυπακοή «διδάσκεται» και επιβάλλεται, αλλά με άλλο σκηνικό και δεδομένα. Ήταν χρέος τιμής για κάποιους που αντιστάθηκαν όταν «τα’ σκιαζε η φοβέρα» και δεν τους τρώμε το δίκαιο. Σήμερα, και με τη δημοκρατία ξεχειλωμένη γιατί καθένας σκέφτεται και πράττει κατά το δοκούν, δεν είναι δα παλικαριά το «όχι σε όλα», με ακόμα παραπέρα στάση και πρακτική. Κι αν κάποτε μας ενοχλούσε η πατριδοκαπηλία των «εθνικοφρόνων», σήμερα μας ενοχλεί ο «αγώνας» για την εξουσία ως αυτοσκοπό κομμάτων και ατόμων.

    Η ανυπακοή φυτεύεται στον έλληνα εξ απαλών ονύχων του με την πρακτική των καταλήψεων, για να φυτρώσει σε παιδικές ψυχές που αυτοθαυμάζονται με πρόωρους ηρωισμούς και ατιμώρητες αντιστάσεις στον νόμο. Κι αν τα φώτα της εκπαίδευσης κατάντησαν φωτάκια στο μισοσκόταδο, αυτό βολεύει τα δομικά μαστόρια του συστήματος και συγχρόνως ηδονίζει «Δονκιχώτες» με χάρτινη πανοπλία. Κι ήρθε η ώρα της «ευρωπαϊκής» αναμέτρησης, με τους πειθαρχημένους ευρωπαίους να διασκεδάζουν με την κατάντια μας.

    ΑΝΥΠΑΚΟΗ, λοιπόν, για να ταξιδεύουμε με τα ίδια τραίνα. Με τα λιμάνια μας μπλοκαρισμένα και την Ακρόπολη «κλειστή». Με τον συνδικαλισμό σε χέρια συνδικαλιστών-εργαλείο πολιτικών σε σχέση ανταποδοτική, και την κοινωνία να τους ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση