GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε απεργία πείνας λόγω συνεχόμενων διαρρήξεων στο σπίτι της

Στα έσχατα όρια της απελπισίας έφτασε η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Καλαμάτα, που έχει δει την περιουσία της να κάνει «φτερά» επτά φορέ...


Στα έσχατα όρια της απελπισίας έφτασε η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Καλαμάτα, που έχει δει την περιουσία της να κάνει «φτερά» επτά φορές.

Συγκεκριμένα, μετά από την έβδομη φορά που διέρρηξαν το σπίτι της, αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας για να εξασφαλίσει ότι οι Αρχές της περιοχής θα αποφασίσουν να την προστατεύσουν.

«Είναι μια κίνηση απόγνωσης. Δεν πάει άλλο. Λίγο έλεος, λίγη προστασία. Ως δικαιολογία μου λένε ότι το σπίτι βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο. Πήρα την απόφαση να κάνω αυτή την ενέργεια όταν πήγα χθες στο Αστυνομικό τμήμα Μελιγαλά για να ζητήσω τις επτά καταγγελίες που έχω κάνει για αυτές τις διαρρήξεις και μου είπαν ότι έχουν γίνει μόνο τρεις. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω απεργία πείνας».

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση