GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μπορείτε να σβήσετε μήνυμα που μετανιώσατε ή στείλατε από λάθος

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει στείλει έστω και ένα... μεθυσμένο μήνυμα ή έπειτα από έντονο θυμό, που αργότερα να μη μετάνιωσε! Ακ...


Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει στείλει έστω και ένα... μεθυσμένο μήνυμα ή έπειτα από έντονο θυμό, που αργότερα να μη μετάνιωσε! Ακόμα και αν δεν στείλατε ποτέ κάτω από τέτοιες συνθήκες, τότε σίγουρα στείλατε κατά λάθος κάποιο μήνυμα σε λάθος αποστολέα.
Λύση βρέθηκε και ονομάζεται Privates, μια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να πάρει πίσω όποια μηνύματα έχετε ήδη στείλει. Η app λειτουργεί μόνο όταν ο αποστολέας δεν έχει ανοίξει ακόμα το μήνυμα, οπότε πρέπει να δράσετε γρήγορα! Όπως διαβάζουμε στον Independent, υπάρχουν τρία επίπεδα, - "Mild", "Wild" και "Insane"- χάρη στα οποία έχετε τη δυνατότητα να κάνετε delete στα μηνύματα μετά από 24, 12 ή και 3 ώρες.
Το app περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία αποτροπής του παραλήπτη, από τη λήψη screenshot, και από την αποστολή ή τη διαρροή μη εξουσιοδοτημένων αντιγράφων των μηνυμάτων. Το Privates, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS, με τις εκδόσεις για Android και Windows να έρχονται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση