GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολύθηκε αεροσυνοδός που χρησιμοποίησε την τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης ΒΙΝΤΕΟ

Mια αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της κατά την προσγείωσή του στο Χι...


Mια αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της κατά την προσγείωσή του στο Χιούστον προκειμένου να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες, σύμφωνα με όσα ανέφερε αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρείας.
«Εξ όσων γνωρίζουμε εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εσκεμμένα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines ,Τσάρλι Χόμπαρτ ,προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι της εταιρείας συνομιλούν με την αεροσυνοδό για να κατανοήσουν τους λόγους που εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα στο περιστατικό το οποίο συνέβη χθες.
Σε ένα βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.
Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.
Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.
Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε εδώ τη φωτο:
Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση