ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο... τουρκοφάγος αντιπεριφερειάρχης

Share it:

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης μετά τη χθεσινή του ανάρτηση, στην οποία -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος.
«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της λεωφόρου Συγγρού.
Σμειώνεται ότι αντιδράσεις ξεσήκωσε μια ανάρτηση του αντιοπεριφερειάρχη Χίου στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου ανέφερε ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».
Ο αντιπεριφερειάρχης χρειάστηκε να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις, τονίζοντας: «Η ανάρτηση μου, δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές».
Share it:
Reactions:

Πολιτικά πρόσωπα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση