GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ νίκησε κατά κράτος Κορομηλά και Παπαδόπουλο...

Ο  Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά κονταροχτυπήθηκαν για το μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της τηλεθέασης, άλλος όμως ήταν ο μεγάλ...

Ο  Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά κονταροχτυπήθηκαν για το μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της τηλεθέασης, άλλος όμως ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς.
Και δεν ήταν άλλη βέβαια από τη θρυλική ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού που «χτύπησε» μέχρι και 40άρι σε ποσοστό τηλεθέασης. Βέβαια επρόκειτο για την πρώτη προβολή της έγχρωμης εκδοχής της ταινίας από τον ΑΝΤ1, γι’ αυτό και στο γενικό σύνολο κέρδισε το εντυπωσιακό 30,1% ενώ στο δυναμικό κοινό 15 - 44, η τηλεθέαση κυμάνθηκε στο 37,9%, φτάνοντας σε τέταρτο ακόμα και το 42,5%.
Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της, η Ρούλα Κορομηλά να ήταν η μεγάλη νικήτρια, όμως φαίνεται πως επανέρχονται ξανά οι... ισορροπίες στο Σαββατοκύριακο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να είναι και πάλι κυρίαρχος στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το βράδυ του Σαββάτου.
Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σημείωσε 23,7% έναντι 13,6% που σημείωσε το σόου Bravο Ρούλα που είχε και χθες το βράδυ εκλεκτούς καλεσμένους. Όσο για τα νούμερα στο νεανικό κοινό, εκεί η Ρούλα κράτησε... γερά και ψηλά το κεφάλι, τερματίζοντας στην... κούρσα πρώτη με ποσοστό 13,1% έναντι 10,8% που σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τη μουσική παρέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση