GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν σε ρόλο μεταφραστή γερμανικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει τον κόσμο, καθώς παρουσιάζει ένα ένα τα κρυμμένα ταλέντα του. Αυτ...


Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει τον κόσμο, καθώς παρουσιάζει ένα ένα τα κρυμμένα ταλέντα του.
Αυτή τη φορά, ο Πούτιν, άφησε τους πάντες άναυδους, όταν κατά την παρουσία του σε φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, άρχισε να εκτελεί χρέη μεταφραστή, για τον πρώην υπουργό Άμυνας της Γερμανίας, Βίλι Βίμερ.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας ενημέρωσε τον Βίμερ ότι δεν χρειάζεται μεταφραστής, διότι ο ίδιος είναι άριστος γνώστης της γερμανικής γλώσσας.
Φυσικά τόσο το κοινό όσο και ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας εκθείασαν τον Πούτιν, καθώς δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας πρόεδρος χώρας να κάνει τον μεταφραστή σε δημόσια εκδήλωση.
«Ηταν μία έκπληξη για εμένα και νομίζω όλο τον κοινό, το γεγονός ότι ο πρόεδρος εκμεταλλεύθηκε αυτή την ευκαιρία για να μας δείξει την άριστη γνώση της γερμανικής που έχει»,ανέφερε ο Βίμερ στο RT και υπογράμμισε ότι επρόκειτο για αυθόρμητη κίνηση του Πούτιν καθώς «δεν είχε ευκαιρία να προετοιμάσει κάτι τέτοιο».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση