GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου ο Φαμπρ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παράταση Mount Olympus - γνωστή στο ευρύ κοινό ως η παράσταση με τα "παλλόμενα πέη" - και...


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παράταση Mount Olympus - γνωστή στο ευρύ κοινό ως η παράσταση με τα "παλλόμενα πέη" - και την απόφαση του γενικά να αποκλείσει φέτος τις ελληνικές παραγωγές, ο διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου, Γιαν Φαμπρ,  υπέβαλε την παραίτησή του.
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών ο Φαμπρ δεν υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά αλλά στη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Κοσκινά, τη διευθύντρια του ΕΜΣΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» από πηγές του υπουργείου Πολιτισμού, η Κατερίνα Κοσκινά, διευθύντρια του ΕΜΣΤ και συνεργάτιδα του Γιαν Φαμπρ ενημέρωσε με sms το υπουργείο για την ύπαρξη της επιστολής παραίτησης ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του υπουργού Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά.
Κύκλοι του υπουργείου δήλωσαν ότι δεν υπάρχει επιστολή παραίτησης, αλλά αν έχει όντως παραιτηθεί ο κύριος Φαμπρ,θα βγάλει ανακοίνωση το Φεστιβάλ. 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση