GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στην ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος μέχρι να πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα»

«Φρένο» στα σενάρια περί αποχώρησης του Μάκη Αγγελόπουλου από την ΑΕΚ έβαλε με ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑ...


«Φρένο» στα σενάρια περί αποχώρησης του Μάκη Αγγελόπουλου από την ΑΕΚ έβαλε με ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου.

Ο Νικολάου ξεκαθάρισε πως το πρότζεκτ της Ένωσης είναι πολυετές. Υπάρχει στόχος κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρωλίγκα, ενώ αποκάλυψε πως ’18 ετοιμάζεται ετοιμάζεται κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο για τη συμπλήρωση των 50 ετών από το έπος της «βασίλισσας».

Αναλυτικά: «Αφήστε μας μια φορά να χαρούμε μια νίκη… Το πολυετές πρότζεκτ του Αγγελόπουλου χωράει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Μέχρι να τα πάρει αυτά θα τον βλέπετε, θα τον βλέπουμε. Αφήστε που το 2018, στα 50 χρόνια του έπους-αυτό που ετοιμάζεται για την ΑΕΚ με τις ευλογίες του δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θα επανέλθω επ’ αυτού. Τα λέμε τη Μεγάλη Τετάρτη, φίλοι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση