GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αρπάζει ανήλικα κορίτσια και φτιάχνει "Ομάδες Ικανοποίησης"

Αντί για τα θρανία, τα ομορφότερα κορίτσια της Βόρειας Κορέας είναι «γραφτό» να κάθονται ημίγυμνα στα πόδια των υψηλόβαθμων αξιωματού...


Αντί για τα θρανία, τα ομορφότερα κορίτσια της Βόρειας Κορέας είναι «γραφτό» να κάθονται ημίγυμνα στα πόδια των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της χώρας.

Στρατιώτες αρπάζουν ακόμα και μέσα από τις τάξεις τους κορίτσια 13 ως 15 ετών προκειμένου να τα εντάξουν στην «Ομάδα Ικανοποίησης» της βορειοκορεατικής ελίτ και του «συντηρητικού» κατά τα άλλα Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όσο διατηρούν τη φρεσκάδα της νιότης τους θα προσφέρουν διασκέδαση και ηδονή στα «μεγάλα κεφάλια» της χώρας.

Τις αποκαλύψεις κάνουν γυναίκες και άντρες που κατάφεραν να το σκάσουν από τη χώρα, όπως και ο ξάδερφος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Λι Ιλ-Ναμ στα απομνημονεύματα που πρόλαβε να γράψει λίγο πριν τον δολοφονήσουν.

Σεξουαλικές απολαύσεις

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε ότι αναζητούσε νεαρές κοπέλες για τη διασκέδασή του. Η «Ομάδα Ικανοποίησης» αποτελείται από 2.000 κοπέλες, οι οποίες, αφού απαχθούν, υποβάλλονται σε σχολαστικό έλεγχο, καθώς πρέπει να είναι παρθένες, χωρίς σημάδια στο σώμα και να βεβαιωθεί από γιατρούς ότι είναι υγιείς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Για τα επόμενα 10 χρόνια θα υπηρετήσουν τον Ουν και τους αξιωματούχους του, χωρισμένες σε τρεις ομάδες. Η πρώτη είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά μηνυμάτων μεταξύ των μελών της ελίτ, η δεύτερη για τη διασκέδαση, με τις κοπέλες να τραγουδούν και να χορεύουν σχεδόν γυμνές, και η τρίτη για να προσφέρει σεξουαλικές απολαύσεις. Οι κοπέλες εκπαιδεύονται ακόμη και στο εξωτερικό, σε τεχνικές μασάζ, χορό και τραγούδι, ενώ τους απαγορεύεται να επικοινωνούν με την οικογένειά τους. Οταν είναι έτοιμες, λαμβάνουν μέρος στις βραδιές οργίων με την ελίτ.

Οποια προσπαθήσει να το σκάσει, εκτελείται, ενώ η ίδια τύχη περιμένει την οικογένεια και την κοπέλα που θα αποκαλύψει όσα έζησε. Μετά την πάροδο 10 ετών όποιες δεν παντρευτούν αναγκαστικά κάποιον αξιωματούχο επιστρέφουν στην οικογένειά τους έχοντας λάβει «αποζημίωση» που ισοδυναμεί με 3.500 ευρώ, ποσό μυθικό για τα δεδομένα της βορειοκορεατικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση