GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ για τις προσλήψεις γιατρών από το ΚΕΕΛΠΝΟ...

Η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών για τις Μονάδες Εντατικής Θερα...

Η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μην υιοθετήσει τον πίνακα Πολακη για την αξιολόγηση των γιατρών.
Στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη δεν κατάφεραν να λάβουν απόφαση να υιοθετήσουν τις αλλαγές στους πίνακες που είχε στείλει ο αναπληρωτής υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Την περασμένη εβδομάδα  το γραφείο Τύπου του υπουργείου είχε εκδώσει  ανακοίνωση για το θέμα με την οποία προεξοφλούσε την απόφαση του οργάνου! Κι αυτό διότι, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση του χωρίς να καταλήξει σε μια απόφαση και ανανέωνε το ραντεβού του για χθες, Μεγάλη Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ήδη "αποφασίσει" κι έσπευδε να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει η διαδικασία των ενστάσεων επι του δικού του πίνακα κατάταξης!
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: "Κατόπιν συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, στα γραφεία του Οργανισμού, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης των ενστάσεων επί του προσωρινού Πίνακα Κατάταξης των γιατρών, ώστε να στελεχωθούν το συντομότερο δυνατό οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων". 
Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ.  Γιαννόπουλος ενημέρωσε τον κ. Πολάκη, ότι η δική του εισήγηση θα είναι η ακύρωση του διαγωνισμού και η επαναπροκήρυξη του με συγκεκριμένους όρους, ιδίως στο πεδίο της προϋπηρεσίας των γιατρών. 
Ωςτόσο, αυτή η θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ πυροδότηςε την έντονη αντίδραση του κ. Πολάκη, ο οποίος κατά πληροφορίες είπε πως μια τέτοια απόφαση θα αποτελέσει αιτία πολέμου μεταξύ ΚΕΕΛΠΝΟ και υπουργείου Υγείας. Μέλη του ΔΣ επιχείρησαν να εξηγήσουν στον αναπληρωτή υπουργό ότι είναι θέμα κύρους για το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το υπουργείο Υγείας πλέον η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, ωστόσο ο κ. Πολάκης κάθετος και αρνητικός αποχώρησε.
Οι αποφάσεις μετατίθενται για την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις 6 Μαΐου ενώ δεν αποκλείεται η ματαίωση του διαγωνισμού και η επαναπροκήρυξη του.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση