GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Η απάντηση του Μαξίμου για την εταιρεία Τσίπρα-Παππά και η ανταπάντηση των "Νέων"

Με τίτλο «η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με ανακοίνωση σ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα. «...

Με τίτλο «η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με ανακοίνωση σ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα.

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!».
«Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!», σχολιάζει το Γραφείο του Πρωθυπουργού και επισημαίνει ότι «η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9)».


Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται «άνθρακες ο θησαυρός» του δημοσιεύματος, διότι «στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισυνάπτει και προηγούμενα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά τους τα ΝΕΑ απάντησαν ως εξής: 

Οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του 2010 έχουν δημοσιοποιηθεί και κρατηθεί από τη Βουλή που, σε ηλεκτρονική μορφή, τις είχε δώσει τότε σε όλα τα ΜΜΕ.
ΤΑ ΝΕΑ αναρτούν τη δήλωση του 2010 για ενημέρωση της κοινής γνώμης και αποκατάσταση της αλήθειας καθώς προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες του 2010 του κ.Τσίπρα.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εκποίηση του εταιρικού μεριδίου από πλευράς του νυν Πρωθυπουργού, η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2010, δεν αναγράφεται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2011 που είναι επίσης δημοσιοποιημένη.
Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν ή μάλλον πολλαπλασιάζονται.
Πατήστε στη δήλωση για να δείτε τα έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση