GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρυλική φιέστα στο Καραϊσκάκη για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Το γιόρτασε με την ψυχή του το Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός σήκωσε λίγη ώρα μετά το 5-0 επί της Καλλονής για την 30η αγωνιστική της Super...


Το γιόρτασε με την ψυχή του το Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός σήκωσε λίγη ώρα μετά το 5-0 επί της Καλλονής για την 30η αγωνιστική της Super League, το τρόπαιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2015-16, που είναι το 43ο της ιστορίας του και 6ο συνεχόμενο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίζει με το… απόλυτο, καθώς ανέλαβε λίγο πριν τη σεζόν 2010-11.


Ο πρόεδρος των Πειραιωτών είπε μπαίνοντας χαμογελώντας στο γήπεδο και απευθυνόμενος στον Χρήστο Φερεντίνο που ήταν παρουσιαστής της φιέστας: «Χρήστο, αντέχεις; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ο ένας τον άλλο…» και συνέχισε: «Το φετινό πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει από το σπίτι του, τον Γιώργο Σαλονίκη». 

Στο ξεκίνημα της γιορτής έπαιξε βίντεο με όλα τα γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και άλλα αφιερώματα στις στιγμές που ξεχώρισαν από τη φετινή πορεία των Πειραιωτών. Από τα φιλικά του καλοκαιριού μέχρι το φινάλε. Παρέλασαν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, με τις κούπες που κατέκτησαν φέτος. Όπως και η αποστολή που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση