GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αιχμηρό πρωτοσέλιδο ολλανδικής εφημερίδας με τον Ερντογάν ως πίθηκο – ΦΩΤΟ

Στο πρωτοσέλιδό της η De Telegraaf, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Ολλανδίας, δημοσίευσε ένα σκίτσο με τον Πρόεδρο της Τουρκί...


Στο πρωτοσέλιδό της η De Telegraaf, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Ολλανδίας, δημοσίευσε ένα σκίτσο με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εμφανίζεται ως πίθηκος που συνθλίβει την τουρκικής καταγωγής Ολλανδή δημοσιογράφο Ebru Umar και την... ελευθερία του Τύπου.
Το σκίτσο με τίτλο «Το μακρύ χέρι του Ερντογάν» είναι η απάντηση της εφημερίδας για την σύλληψη της δημοσιογράφου εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει για τον Τούρκο Πρόεδρο.
Τα ολλανδικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος, είχε κάνει κάποια σχόλια στη στήλη της, στην εφημερίδα Metro, που εξόργισαν τον Τούρκο Πρόεδρο. «Μεγαλομανής δικτάτορας» και «Σουλτάνος», ήταν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε η Ebru Umar στον Ερντογάν.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη. «Είμαι ελεύθερη αλλά απαγορεύεται να εγκαταλείψω το έδαφος της Τουρκίας» είχε γράψει η δημοσιογράφος στον λογαριασμό της στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση