GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος που όργωσε τη γυναίκα του, ζητάει να δει τα παιδιά του

Τρεις μήνες μετά την στυγερή δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη από τον ίδιο τον σύζυγο της, η υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο...


Τρεις μήνες μετά την στυγερή δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη από τον ίδιο τον σύζυγο της, η υπόθεση έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά την επιθυμία του συζυγοκτόνου να μιλήσει στα παιδιά του.
Ο Τάσος Τσιουχάρας μέσα από τις φυλακές Κοζάνης όπου κρατείται δηλώνει μετανιωμένος και μέσω του δικηγόρου του ζητά να μιλήσει στα τρία του παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος του «δεν ξέρει τι θα τους πει… ωστόσο θέλει απλά να τα ακούσει».
Η 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη και θαμμένη σε χωράφι της οικογένειας, ενώ ο σύζυγος της μέχρι την τελευταία στιγμή υποστήριζε ότι η γυναίκα του έχει εξαφανιστεί και την έψαχνε παντού. Έπειτα από πολύωρες ανακρίσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος την είχε δολοφονήσει.
Η εκδίκαση της υπόθεσης για την επιμέλεια των τριών παιδιών  εκδικάζεται στις 25 Μαΐου καθώς είχε πάρει αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου και συγκεκριμένα ο δικηγόρος του δράστη αιτήθηκε την προσωρινή επικοινωνία της οικογένειας του πελάτη του και συγκεκριμένα των γονέων του Τάσου Τσιουχάρα με τα ανήλικα τέκνα του.
Έπειτα από την προσωρινή διαταγή που ελήφθη κατόπιν του αιτήματος του δικηγόρου του δράστη  κ. Κουλιούφα, έως και τις 25 Μαΐου που δικάζονται τα δύο αντίθετα δικόγραφα για την επιμέλεια των παιδιών, επιτρέπεται στους γονείς του κατηγορουμένου να επικοινωνούν κάθε Σάββατο με τα εγγόνια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση